Je kunt de Nike fitness elastiek op verschillende manieren gebruiken. Door de elastieken aan de handvaten te bevestigen en vervolgens met twee benen op het elastiek te gaan staan, kun je arm- en schouder oefeningen uitvoeren. 

Deze foamroller zorgt voor een grote druk op spieren en weefsel en werkt dus als een massage voor je spieren. Daarom wordt de foamroller ook wel triggerpoint roller of massage roller genoemd. Dit zorgt voor afname van de spierpijn.

De Foamroller is dan ook het perfecte hulpmiddel voor massageoefeningen en een ideale aanvulling op allerlei soorten trainingen! Regelmatig gebruik van de foam roller kan helpen met het losmaken van vastzittende spieren.  

 • Spierpijn afname
 • Massage werking
 • Stimulatie van doorbloeding
 • Het losmaken van vastzittende spieren
 • Zorgt voor een grote druk op spieren en weefsel en werkt als een massage
 • Perfect hulpmiddel voor massageoefeningen en een ideale aanvulling op allerlei soorten trainingen!

De Novamed Ice pack / Hot & Cold pack - Single pack is samen met Duo pack één van de meest verkochte icepacks van dit moment. Het hot/Cold pack kan gemakkelijk gekoeld worden in de vriezer of verwarmt worden in warm water of kort op de laagste stand in de magnetron. Warmte therapie kan worden toegepast bij chronische pijn waarbij geen acute ontsteking aanwezig is en werkt tevens heel kalmerend en ontspannend bij bepaalde spanningen. Koudetherapie kan gebruikt worden na acute letsels, pijn en andere sportblessures. Zorgt direct voor pijnvermindering en gaat de zwelling tegen. 

De Saturatiemeter is een product van hoogwaardige kwaliteit en zorgt voor een betrouwbare meting van het zuurstofgehalte in het bloed. De meting wordt uitgevoerd door het apparaat als een klip op de vinger te plaatsen en duurt enkele seconden. De Saturatiemeter meet tevens de hartslag. 

Wanneer de Saturatiemeter op de vinger wordt aangebracht geeft deze binnen enkele seconde de bloedsaturatie, hartslag en perfusie-index weer. Het zuurstofgehalte wordt uitgedrukt in een percentage. De juiste waarde bij gezonde mensen ligt tussen de 93% en 99%. 

De hartslag wordt weergegeven in bpm (beats per minute). Een normale hartslag bij volwassenen ligt tussen de 60 en 90 slager per minuut.

De perfusie-index wordt gebruikt om de perifere bloedstroom te beoordelen. De waarde wordt tevens weergegeven als een percentage. 

Om een betrouwbare meting te krijgen is het belangrijk om de zuurstofmeter te gebruiken op schone handen met een normale temperatuur (geen ijskoude handen). Draag geen nagellak en meet altijd dezelfde vinger. Houdt de vinger stil bij het meten van de saturatie. 

Specificaties:

 • Saturatiemeetbereik: 35% - 100%
 • Meetnauwkeurigheid tot 2%
 • Hartslagmeetbereik: 30 - 250 pbm
 • Voeding: 2 AAA batterij (niet inbegrepen)
 • OLED-kleurendisplay
 • Indicator batterijniveau
 • Automatische uitschakelijk na 8 seconden inactiviteit

Een juiste zithouding is van optimaal belang. Met een ergonomische zadelkruk worden al jaren rug- en nekklachten opgelost en voorkomen waardoor de productivitieit wordt vergroot. Een goede rugondersteuning die je voldoende steun op de juiste plaatsen geeft.

De ergonomische zadelkruk is ontwikkelt vanuit het principe van actief zitten. Je lichaam wordt op deze manier geactiveerd. Passief zitten is er niet meer bij, dan zou je omvallen.

Wie op een ergonomische zadelkruk zit, moet continue zoeken naar een evenwicht tussen zijn of haar eigen gewicht en de zwaartekracht. Het resultaat is een actieve zithouding. Op een ergonomische zadelkruk zitten verstevigt de rug- , buik- en borstspieren. Het neemt de spanning weg van de nek, schouders en rug. De ergonomische zadelkruk faciliteert hierdoor een actieve zithouding.

De Ergolution - Ergonomische verticale muis is één van de beste optische verticale ergonomische muizen van dit moment en kwam als beste uit de test van 11 aanbieders, en heeft ook de beste prijs / kwaliteit verhouding op de markt. Dit is echt het topsegment van de verticale en ergonomische muizen omdat het comfort combineert met een ergonomisch design en de scherpste prijs. De muis is namelijk zo ontworpen dat deze geschikt is voor alle soorten handen en groottes.

Werking ergonomische verticale muis wetenschappelijk bewezen!

De Ergolution - Ergonomische verticale muis is een van de meest vooruitstrevende ergonomische muizen. Onderzoek door EMG/Myofeedback specialisten laat zien dat er een duidelijk verschil in spierspanning is bij het gebruik van een reguliere platte muis en een verticale muis en o.a. RSI klachten werden ook gelijk minder. Al deze unieke eigenschappen zorgen er dan ook voor dat Ergolution muis alom geroemd wordt door specialisten en al jaren met groot succes gebruikt wordt door miljoenen mensen wereldwijd!
De Ergolution Ergonomische verticale muis is speciaal ontworpen in 1maat voor alle soorten handen en groottes. Je hoeft dan ook geen maat te selecteren.

Het kopen van een rollator heeft vaak een grote impact bij veel mensen. Moet ik nu opeens lopen met een rollator, terwijl ik al die jaren zelfstandig heb kunnen lopen? Je kunt jezelf voorstellen dat ouderen met deze vraag worstelen en daarom niet goed kunnen beslissen wanneer zij een rollator nodig hebben. Om deze reden hebben wij voor u enkele punten genoteerd. Wanneer de persoon aan deze criteria voldoet, is het verstandig om een rollator te bestellen. Hiermee zorgt u er voor dat de gebruiker ervan altijd veilig is tijdens het lopen.

 • Het lopen gaat minder goed
 • Minder lang kunnen staan door bijvoorbeeld een val of aandoening
 • Bang om te vallen
 • Het is moeilijk om lange afstanden te lopen
 • Balansproblemen
 • Revalideren na operatie