Ontdek de mogelijkheden van online fysiotherapie!

Bij Peelland Fysiotherapie stellen we jou als patiënt centraal, ook als je niet bij ons in de praktijk bent. Daarom passen wij digitale technologie toe om je doelen te bereiken.

Physi-App

Om op maat gemaakte oefenprogramma’s mee te geven gebruiken wij een gloednieuwe app genaamd PhysiApp. Met PhysiApp kunnen we individuele oefenvideo’s in HD-formaat meegeven met kristalheldere uitleg.

Je kunt PhysiApp volledig gratis downloaden in de App Store en Google Play Store of je programma op je computer bekijken. je kunt herinneringen bekijken, een logboek bijhouden of via een video verbinding overleggen met je fysiotherapeut.

Zo werken we samen aan je beste resultaat! Om je een beter beeld te geven zijn hieronder enkele oefenvideo’s toegevoegd.

Hoe werkt het?

Na een behandeling fysiotherapie bepalen wij samen welke oefeningen voor je klachten het meest geschikt zijn. Wij selecteren de oefeningen in het Physitrack-programma. Vervolgens ontvang je een mail met de link om de Physitrack/app te downloaden en de link naar het programma online. In dezelfde mail staat ook je persoonlijke inlogcode vermeld. Als je de Physitrack heeft gedownload of de link hebt aangeklikt en je wachtwoord en geboortejaar hebt ingevuld kan je in het programma je voorkeuren opgeven, zoals het instellen van herinneringen. Vervolgens kan je op de juiste wijze en overzichtelijk aan de slag met de oefeningen en bijdragen aan je eigen herstel!

Alle voordelen op een rij

  • Je vergeet je oefeningen niet meer uit te voeren
  • Je voert de oefeningen op een juiste wijze uit
  • Door het doen van de oefeningen werk je op de juiste wijze aan sneller herstel
  • Je kunt je progressie zelf monitoren

Dus ben je op zoek naar een fysiotherapeut en wil je daarbij de voordelen van Physitrack ervaren? Dan ben je van harte welkom bij Peelland Fysiotherapie. Bij Peelland Fysiotherapie zijn al mensen uit Grashoek, Beringe, Meijel, Helden, Paningen, Helenaveen, Liessel, Deurne, Neerkant en Evertsoordt die naar volle tevredenheid gebruik maken van Physitrack.

Bent-over row met dumbells voor het trainen van de rug

Squats voor toename van kracht, coördinatie, en stabiliteit